web analytics

Lej en webmaster

Lej en webmaster hos Torp IT og og se din forretning vokse

HJEMMESIDER

Ny flot hjemmeside eller brug for et redesign og opdatering? Torp IT udvikler hjemmesider ud fra æstetisk design & usability, samt løsninger tilpasset dine ønsker og dine kunders behov.

SØGEOPTIMERING

En hjemmeside er stort set intet værd i dag uden der investeres i søgeoptimering. Få søgeoptimeret din hjemmeside, så har du bedre chancer for at blive fundet ude i søgeresultaterne.

SOCIALE MEDIER

Torp IT elsker sociale medier og hvad det kan gøre for en virksomheds synlighed. Vi varetager dine sociale medier, så du får dit budskab fortalt på lige det medie der passer til dit behov.

VIDEO & FOTO

Få produceret din egen video, med det budskab du gerne vil kommunikere ud. Har du brug for produktfotos til f.eks din webshop eller billeder til din hjemmeside så klarer Torp IT også den.

Webdesign og online markedsføring

Ny hjemmeside eller brug for et eftersyn og opdatering? Torp IT udvikler responsive hjemmesider ud fra æstetisk design & usability, samt løsninger tilpasset dit behov og dine kunders behov. Hjemmesider udvikles hovedsageligt i det populære CMS system WordPress. Du kan vælge selv at stå for vedligehold af din hjemmeside eller du kan bruge tiden, på det du er god til, og lade Torp IT stå for opdatering og nyheder. Vi tilbyder samtid hosting af din hjemmeside, så du kan have alt samlet ét sted.

Trykt materiale

Det trykte medie lever stadig i bedste velgående. Skal du have en folder, katalog, plakat eller måske et beachflag? Torp IT designer grafisk produktion, som du kan bruge i din markedsføring. Du er med i hele processen og resultatet vil stå knivskarpt. Skulle du have brug for nyt logo og visuel identitet,  kan det også klares.

CASES

Klik dig igennem nogle af de hjemmesider Torp IT har produceret. Du kan også læse mere om trykt materiale og sociale medier.

KLAR TIL EN SNAK?

Du tænker nok – hvad koster det?? Det korte svar er det kommer helt an på hvad dine ønsker og behov er for de hjemmeside. Alle sider er unikke og det er din pris hermed også. Du kan altid få et overslag som du kan tygge lidt på. Du kan skrive direkte til vores webdesigner via mail eller her i kontaktformularen, kan du skrive lidt om dit projekt, så udformer vi et tilbud til dig på dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Jeg giver kaffen...

Er du klar til en snak om din hjemmeside eller markedsføring? Så tag endelig kontakt til Theis Frimann eller kom forbi vores kontorer. Så giver jeg kaffen og får lagt en plan for din nye hjemmeside. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside eller markedsføring.

Theis Frimann – Webdesigner

tf@torpit.dk  // Tlf. 5916 1802 – tast 2

Få et overslag på en ny hjemmeside

15 + 4 =