Send sikker mail med Torp IT

Mange tror det at sende en email med personlige oplysninger er sikkert, men det er langt fra korrekt. Dine email kan blive “opsnappet” og personlig information kan lande i de forkerte hænder.

Nu tilbyder Torp IT en SIKKER MAIL LØSNING til din virksomhed eller forening. Så har din virksomhed ikke styr på sikkerheden når i sender e-mails med personlige oplysninger, så er tiden ved at være inde.

Fra d. 01.01.19 skal alle private virksomheder nemlig kryptere e-mails, som indeholder følsomme personoplysninger.

Så sender din virksomhed informationer med cpr. nummer i f,eks. ansættelseskontrakter, slutsedler, kopier med pas eller oplysninger om helbred så er det et lovkrav at din e-mail er krypteret.

sikker mail fra torp it

Sikker mail der overholder GDPR og kan dokumenteres

Med en sikker mail løsning vil du kunne sende krypteret emails, overholde persondataforordningen og du vil få beviser for det. Med sikker mail krypteres nemt dine e-mails og der genereres automatisk en compliance record, som dokumenterer, at du lever op til EU-persondataforordningen (GDPR). Du kan se hvornår din e-mail er leveret, se om din e-mail er åbnet, få bevis tidspunktet for levering af din e-mail og bevis det originale indhold af din e-mail.

Priser for sikker mail

Hvad koster det at sende krypteret mails for min virksomhed? Få en uforpligtende snak med vores erhvervskonsulent og sammen finder i den løsning der passer til lige netop dit behov. Hos Torp IT har du som udgangspunkt mulighed for at vælge imellem 2 abonnementer med massevis af features. Se dem herunder:

Sikker mail Basic
kr 199,-
pr. måned, betales årligt og prisen er ex. moms
maks. 50 emails/måned
1 licens (email-adresse)
Kryptering
E-signatur
Sporbarhed
Send store filer
Dansk sprog
Support

Oprettelsesgebyr Kr. 2.000,- ex. moms

Med SIKKER MAIL 50 kan du sende 50 krypterede emails pr. måned fra 1 emailadresse. Send filer op til 1 GB i størrelse og har du problemer så har du support hos Torp IT.

KØB SIKKER MAIL 50

KONTAKT TORP IT I DAG Og få sikker mail i virksomheden

Vores eksperter sidder klar til at rådgive og gøre dig køreklar til at sende SIKKER MAIL. Ring eller skriv til en af vores konsulenter og køb sikker mail eller blot for at høre mere om vores løsning.

Certificeringer Torp IT - 2019