Trænger din computer til et servicetjek?

Send din computer til et servicetjek hos Dr. Torp og forlæng computerens levetid.

  • Arbejder din computer langsommere end normalt?
  • Opfører den sig mærkeligt?
  • Er den 100 år om at starte op?
  • Går den ud af sig selv?
  • Er der programmer der ikke fungerer som de bør?

Hjælpen er på vej… med et servicetjek fra Torp IT kan du nu få computeren undersøgt og optimeret, så den næsten bliver som ny. Vi gennemgår både hardware og software.

Bestil tid hos dr. torp

I et servicetjek får du bl.a.

Når du bestiller et servicetjek af din computer udfører Dr. Torp en række operationer

Over 10 års erfaring med computer reparation

Det kræver i dag skarpe fagfolk, at reparere eller optimere en computer, da der hver eneste dag sker nye ting i form af software opdateringer og malware. Det kan være den nye opdatering til Windows 10, der ødelægger netkorts driveren, eller den helt nye virus, der ødelægger filsystemet og krypterer alle dine data (ransomware).

Hos Torp IT kan du trygt indlevere din PC eller MAC. Torp IT har over 10 års erfaring med at reparere og optimere computere. Ja, vi har faktisk folk ansat til ikke at lave andet end computere dagen lang, og vi følger intensivt med i, hvad der sker inden for computer, optimering og virus.

Kom forbi med din computer til servicetjek

SÅ… Du tager blot din computer og strømstik med ned i butikken på Fredensvej 1 i Benløse. Så går vi fluks i gang med at gennemgå din computer. Du skal forberede dig på at undvære din computer i mindst 24 timer. Der er ikke påkrævet at lave tidsbestilling.

Servicetjek gælder for alle slags computere, PC såvel som Mac. Ring til Torp IT Service på Tlf. 5916 1802, skriv til kontakt@torpit.dk eller kom blot forbi butikken med din computer.

Torp IT er ikke ansvarlig overfor eventuelle datatab, som følge af defekt hardware, eller ondsindet software der er installeret på computeren, eller andet der gør maskinen ikke fungerer optimalt.

Ved aflevering af computeren, skal eventuelle computerkonto oplysninger udleveres, således at̊ vores tekniker kan logge ind på maskinen.

Alle forhold vedrørende kundens computer, bliver behandlet fortroligt, og der bliver ikke opbevaret nogle adgangskoder.