Eksklusive hjemmesider og tilkøbspakker til erhverv

torp-it-webdesign-ringsted-slagelse
webhotel-backup-support-pakke

Hjemmesider skaber vækst

Få din virksomhed til at blomstre med en professionel udviklet hjemmeside. Det har aldrig været vigtigere for din virksomhed. Se her et udsnit af hvad vores webdesigner kan gøre for dig.

HJEMMESIDER AF TORP IT

Klik dig igennem nogle af de hjemmesider Torp IT har produceret. Du kan også læse mere om trykt materiale og sociale medier.

Webdesign og online markedsføring

Ny hjemmeside eller brug for et eftersyn og opdatering? Torp IT udvikler responsive hjemmesider ud fra æstetisk design & usability, samt løsninger tilpasset dit behov og dine kunders behov. Hjemmesider udvikles hovedsageligt i det populære CMS system WordPress. Du kan vælge selv at stå for vedligehold af din hjemmeside eller du kan bruge tiden, på det du er god til, og lade Torp IT stå for opdatering og nyheder. Vi tilbyder samtid hosting af din hjemmeside, så du kan have alt samlet ét sted.

Trykt materiale

Det trykte medie lever stadig i bedste velgående. Skal du have en folder, katalog, plakat eller måske et beachflag? Torp IT designer grafisk produktion, som du kan bruge i din markedsføring. Du er med i hele processen og resultatet vil stå knivskarpt. Skulle du have brug for nyt logo og visuel identitet,  kan det også klares.

web-design hjemmeside

Lasse Kofoed
Webdesigner

TORP IT SERVICE
4.7
Based on 121 reviews
powered by Google
Trine GraubækTrine Graubæk
06:33 10 Jun 22
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
jan karlsenjan karlsen
11:53 01 Nov 21
Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
Martin PedersenMartin Pedersen
11:45 20 Oct 21
Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
js_loader
certificeringer-torp-it-2022