Besøg butikken og værkstedet hos Torp IT i Ringsted. Vi har eget værksted og en butik med alt inden for IT. Har vi det ikke i butikken, skaffer vi det til dig. Vi har handicap venlig indgang og i Ringsted kan du parkere din bil lige uden for døren. Du kan også tage bussen stort set lige til døren.

ADRESSE

FREDENSVEJ 1, 4100 RINGSTED

ÅBNINGSTIDER

MANDAG TIL FREDAG 09.00 – 16.30

TELEFON

+45 59 16 18 02

Skriv til Torp IT Service

  kontakt torp it service i Ringsted

  andreas

  Andreas Torp
  Adm. Direktør, IT-konsulent

  christian

  Christian Torp
  Udviklingsdirektør, Controller og administration

  philip

  Philip Andersen
  Daglig leder

  jacob

  Jacob Madsen
  IT-tekniker

  PETER-2-FROULUND-OLSEN-WEB

  PETER FROULUND OLSEN
  Salg og Support

  jonas-09-03-2020

  Jonas Hansen
  Butiksassistent

  jakob

  Jakob Munkstrup
  Webdesigner

  Du har mulighed for at kontakte os på telefon og mail. Du kan også benytte formularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Ønsker du at bestille tid til en reparation kan det gøres under bestil tid. Søger du er bestemt medarbejder, kan du finde vedkommende her. Vi glæder os til at høre fra dig.

   

  TORP IT SERVICE
  4.7
  Based on 121 reviews
  powered by Google
  Trine GraubækTrine Graubæk
  06:33 10 Jun 22
  Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
  jan karlsenjan karlsen
  11:53 01 Nov 21
  Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
  Martin PedersenMartin Pedersen
  11:45 20 Oct 21
  Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
  js_loader