Skift til SSD – Solid state drive

Oplever du at din computer er lang tid om at starte op? ”Tænker” den langsomt og støjer? Så sidder der nok mekanisk harddisk i din computer.

Kunne du tænke dig at gøre din computer 2-3 gange hurtigere? Så skulle du helt klart overveje at få sat en SSD i din computer. Det er en billig måde at få en “ny” computer på. Hastigheden bliver markant hurtigere og din computer kan samtidig overskue flere ting ad gangen uden at gå i stå.

SSD-harddisk-opgradering-af-computer

4 fordele ved at anvende en SSD

Få fart på computeren

Få fart over din computer med en SSD. Uanset om det er en bærbar, stationær, Macbook Pro eller  iMac så kan en SSD gøre en verden til forskel når det kommer til hastighed. SSD’er er ganske enkelt meget hurtigere end HDD’er, og det er nok den bedste opgradering, du kan give din computer, hvis du vil gøre den hurtigere.

Når vi skifter til en SSD oplever vi ofte at din computer vil blive dobbelt så hurtig i opstart og start af programmer.

Den simple forklaring på forskellen er at den traditionelle harddisk har en skive (som vi kender fra den gamle pladespiller) hvor der sidder en arm med et læsehoved på. Disken kan kører op til 7200 omgange i minuttet og armen bevæger sig frem og tilbage for at finde data på disken. Da processen er mekanisk, er den naturligvis mere følsom overfor stød og slag, men samtidig langsommere end en SSD.

SSDér eller flash diske kan sammenlignes med en USB memory stik. Der er ingen bevægelige dele og disken er meget hurtigere til at finde og kategorisere data på disken.

Vi flytter din data

Du tænker, hvad så med mine data på den nuværende harddisk? Fortvivl ikke, Torp IT klarer overførslen af dine data fra din gamle harddisk, til den super hurtige SSD. Vi kopierer eller kloner din disk så indholdet af disken er 100% magen til den gamle harddisk. Dermed skal du ikke spekulere over installation og opsætning af programmer, hvilket kan være forbundet med irritation og ikke mindst tidsspilde.

At din computer er langsom, kan i visse tilfælde skyldes virus eller andre softwaremæssige problemer. Hvis det er tilfældet med din computer, kan en re-installation af din computer fra bunden være nødvendig for at få det bedste resultat med ny SSD. Dette vil stadig ikke betyde tab af dine data. Vi tager back up af dine data inden vi udfører reinstallation.

Kontakt Torp IT for opgradering

Er du klar til at få fart over din computer? Så tag kontakt til Torp IT ved at ringe til os, kigge forbi butikken er bestil tid til en reparation under bestil tid. Du er alt velkommen til at ringe til os hvis du vil have yderligere information om opgradering til SSD.

Mød vores teknikere

Vores kompetente team af IT teknikere står klar til at hjælpe dig.

philip

Philip Andersen
IT-TEKNIKER, BUTIK OG VÆRKSTEDSLEDER

jacob

Jacob Madsen
IT-tekniker

Klar til opgradering af SSD på din computer? Kontakt os for mere information.

Kontakt os
certificeringer-torp-it-2022