IPHONE REPARATION

LAD DR. TORP FÅ DIN IPHONE PÅ RETTE SPOR

Loading...

Torp IT er din ekspert i iPhone reparation. Vi benytter KUN reservedele i original kvalitet. Torp IT er blandt Danmarks billigste iPhone værksteder, med de bedste reservedele.

Kom forbi butikken i Ringsted og drik en kop kaffe mens du venter på reparation af din iPhone. Vi monterer også skærmbeskyttelse på din iPhone så din iPhone har maksimal beskyttelse mod slag og ridser.

Læs mere her om skærmbeskyttelse.

iPhone reparation ur

30 min. reparationstid ved online tidsbestilling

Kaffe

Tag en gratis kop kaffe, mens du venter

Alle reparationer udføres på eget værksted

Vi giver 2 års reklamationsret på din reparation

TORP IT SERVICE
4.7
Based on 121 reviews
powered by Google
Trine GraubækTrine Graubæk
06:33 10 Jun 22
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
jan karlsenjan karlsen
11:53 01 Nov 21
Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
Martin PedersenMartin Pedersen
11:45 20 Oct 21
Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
js_loader

Reparation af iPhone

Torp IT er din expert og dedikerede nørd i iPhone reparation. Torp IT er blandt Danmarks billigste iphone værksted, med de bedste reservedele. Kom forbi butikken i Ringsted og drik en kop kaffe mens du venter på reparation af din iPhone.

Vi reparerer alt fra iPhone til iPad, hvor modellerne er som følger: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, iPhone 8 – iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, iPad Air og iPad Air 2. Vi kan reparere stort set alle skader på din iPhone eller iPad f. eks knust skærm, ødelagt glas eller flækket display. Ring til os eller bestil en tid til reparation på torpit.dk. Vi reparerer fra vores eget værksted i Ringsted.

De bedste reservedele

Vi benytter udelukkende reservedele i en kvalitet som er tilsvarende den originale kvalitet og giver dig 2 års reklamationsret på din iPhone reparation.