Rens af computer hos Torp IT

En computer er en af hjemmets / virksomhedens største støvmagneter og det kan være ødelæggende for din computer og sænke ydeevnen markant. En regelmæssig støvrens af din computer, vil uden tvivl forlænge levetiden for din computer.

Din stationære og bærbare har brug for frisk luft for at kunne køle processoren og grafikkortet ned så den ikke overopheder. Hvis ikke du holder computer ren indvendig bliver den hurtig tilstoppet med støv og kan derfor ikke komme af med varmen. Årsagen er at luften ikke kan komme rundt i systemet eller at støvet stopper blæseren til, så den ikke drejer rundt. Det ender i mange tilfælde med at computeren overopheder og slukker.

Nikotin er også en stor synder. Så befinder din computer sig i et ”ryger-miljø” vil din computer oftere have brug for en rens. Printkort, blæsere og komponenter bliver klisteret til med nikotin, og danner en hinde som gør at computeren har svært ved at komme af med varmen. Endvidere bliver blæserne klisteret og tiltrækker meget mere støv.

13-08-2020-stoevrens-find-butik
støv-i-computer

Få skiftet kølepasta

Slukker din computer umotiveret og bliver den meget varm? Det er gerne et tegn på at den trænger til at få skiftet kølepastaen der sidder mellem kølere og processorer. Ved overophedning anbefaler vi, at du ikke bruger din computer før du har fået den renset og skiftet kølepasta, da der er risiko for varig skade.

Du kan også købe kølepasta hos Torp IT hvis du selv kan udføre skiftet.

Kombinér med servicetjek

Hvis du virkelig vil forkæle din dejlige computer anbefaler Torp IT at du kombinerer servicetjek af din computer om et en PC rens. På den måde får optimeret din computer og den bliver renset. Det vil betyde at du kan forlænge levetiden for din computer og du vil bevare computerens ydeevnen. Kontakt Torp IT for mere information om servicetjek og PC rens eller mere om servicetjek her på hjemmesiden.

TORP IT SERVICE
4.7
Based on 121 reviews
powered by Google
Trine GraubækTrine Graubæk
06:33 10 Jun 22
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
jan karlsenjan karlsen
11:53 01 Nov 21
Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
Martin PedersenMartin Pedersen
11:45 20 Oct 21
Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
js_loader

Mød vores teknikere

Tag kontakt til Torp IT hvis du vil have optimeret din computer. Vores teknikere har over 15 års erfaring med computere – PC og MAC

Philip Andersen
IT-TEKNIKER, BUTIK OG VÆRKSTEDSLEDER

Jacob Torp IT

Jacob Madsen
IT-tekniker

Vores kyndige teknikere vil altid give dig et uforpligtende tilbud som du kan overveje inden vi udfører computer operationen. Kontakt Torp IT i dag for yderligere information og rådgivning om reparation af din computer.

Kontakt os
certificeringer-torp-it-2022