Rens af computer hos Torp IT

En computer er en af hjemmets / virksomhedens største støvmagneter og det kan være ødelæggende for din computer og sænke ydeevnen markant. En regelmæssig støvrens af din computer, vil uden tvivl forlænge levetiden for din computer.

Din stationære og bærbare har brug for frisk luft for at kunne køle processoren og grafikkortet ned så den ikke overopheder. Hvis ikke du holder computer ren indvendig bliver den hurtig tilstoppet med støv og kan derfor ikke komme af med varmen. Årsagen er at luften ikke kan komme rundt i systemet eller at støvet stopper blæseren til, så den ikke drejer rundt. Det ender i mange tilfælde med at computeren overopheder og slukker.

Nikotin er også en stor synder. Så befinder din computer sig i et ”ryger-miljø” vil din computer oftere have brug for en rens. Printkort, blæsere og komponenter bliver klisteret til med nikotin, og danner en hinde som gør at computeren har svært ved at komme af med varmen. Endvidere bliver blæserne klisteret og tiltrækker meget mere støv.

støv i computer

Få skiftet kølepasta

Slukker din computer umotiveret og bliver den meget varm? Det er gerne et tegn på at den trænger til at få skiftet kølepastaen der sidder mellem kølere og processorer. Ved overophedning anbefaler vi, at du ikke bruger din computer før du har fået den renset og skiftet kølepasta, da der er risiko for varig skade.

Du kan også købe kølepasta hos Torp IT hvis du selv kan udføre skiftet.

Kombinér med servicetjek

Hvis du virkelig vil forkæle din dejlige computer anbefaler Torp IT at du kombinerer servicetjek af din computer om et en PC rens. På den måde får optimeret din computer og den bliver renset. Det vil betyde at du kan forlænge levetiden for din computer og du vil bevare computerens ydeevnen. Kontakt Torp IT for mere information om servicetjek og PC rens eller mere om servicetjek her på hjemmesiden.

Mød vores teknikere

Tag kontakt til Torp IT hvis du vil have optimeret din computer. Vores teknikere har over 15 års erfaring med computere – PC og MAC

Philip Andersen
IT-tekniker

Claus Christensen
IT-konsulent

Jacob Madsen
IT-medarbejder

Andreas Torp
IT-konsulent

Vores kyndige teknikere vil altid give dig et uforpligtende tilbud som du kan overveje inden vi udfører computer operationen. Kontakt Torp IT i dag for yderligere information og rådgivning om reparation af din computer.

Kontakt os