Flexfone -Virksomhedens kommunikation samlet ét sted

Torp IT er autoriseret Flexfone forhandler og kan dermed give din virksomhed, erhvervslivets mest intuitive og kraftfulde telefoniplatform – både til din browser og mobil.

Telefoni & internet

Med en Flexfone løsning gennem Torp IT kan du samle hele virksomhedens telefoni og internet i én samlet løsning. Flexfone benytter TDC og du har dermed Danmarks bedste dækning.

Læs og se videoer herunder om Flexfone mange funktionaliteter inden for telefoni og internet.

SamletPakke
Se og download folder om flexfone

Erhvervslivets mest intuitive og kraftfulde telefoniplatform – både til din browser og mobil

God kommunikation i virksomheden starter med god og effektiv telefoni. Med Myfone får hver medarbejder fuld kontrol over deres telefoni. Din virksomhed får nem viderestilling, kan se status på kollegaer og dine medarbejdere vælger selv fra hvilken platform opkald skal laves eller modtages.

Omstillinga

Nem viderestilling

Flexfone gør det effektivt at viderestille virksomhedens opkald. Det er både nemt og hurtigt at omstille et kald i Myfone appen. Når du har fundet personen, du vil omstille til, trykker du blot på omstillingsikonet.

Status

Se status på kollegaer

Få det totale overblik over dine kolleger i virksomheden. Se, om de befinder sig i virksomheden eller arbejder hjemmefra – så du ved, om de er ledige og klar til at modtage dit opkald.

AllePlatforme

Kører på alle platforme

Flexfone er et simpelt omstillingsanlæg til alle dine telefoner. Vi tilbyder et meget simpelt og billigt omstillingsanlæg, som kan benyttes på alle telefoner – mobil, fastnet og IP-telefon.

myfone appen

Se med i videoen og oplev Myfone appen.

Se folder om myfone app

Microsoft Teams

Microsoft Teams har et utal af muligheder

Læs mere om Teams

kosan gas & flexfone

Flexfone benyttes bl.a. af Kosan Gas

se flere flexfone cases

Hvorfor vælge Flexfone?

Fordi at effektiv og gnidningsfri kommunikation er en vigtig del af næsten alle virksomheder, både internt medarbejderne imellem og eksternt når der skal etableres kontakt til kunder eller leverandører. Vores målsætning er at give adgang til og vedligeholde markedets bedste redskaber til at understøtte alle elementer og facetter af denne kommunikation.

Flexfone vil altid forsøge at imødekomme de nyeste teknologier og presse de tekniske grænser for, hvad en moderne mobil- og IP-telefoni platform kan levere. Hele arkitekturen bag og opbygningen omkring systemet er baseret på omfattende brugertests og mange års erfaring, hvorfor vi efterhånden kan garantere en helt unik bruger- og helhedsoplevelse.

Se videoén her på siden og få meget mere info om Flexfone.
Du kan også besøge Flexfone’s egen hjemmmeside.

12 fede features fra Flexfone

 • Mobiltelefoni
 • Bordtelefoni
 • Online omstillingsbord
 • Let at være på farten
 • Håndtér opkald via Myfone app
 • Hurtig omstilling
 • 2 eller flere numre på din mobil
 • Ring nemt internt
 • Skype for business integration
 • Design jeres egen kaldsflow
 • Opret telefonmøder
 • Velkomsthilsen og telefonkøer og meget meget mere…
Tilfredshed
flexfone-family
certificeringer-torp-it-2022