IPAD REPARATION

LAD DR. TORP FÅ DIN IPAD PÅ RETTE SPOR

Loading...

Professionel iPad reparation i Ringsted

Torp IT er din ekspert i iPad reparation. Vi benytter udelukkende reservedele i original kvalitet og giver dig 2 års reklamationsret på din reparation. Torp IT er blandt Danmarks billigste iPad værksted med de bedste reservedele. Kom forbi butikken i Ringsted og få repareret din iPad. Det tager ca. 5 arbejdsdage at udføre en reparation, afhængig af skadens omgang.

iPhone reparation ur

5 arbejdsdage

Alle reparationer udføres på eget værksted

Vi giver 2 års reklamationsret på din reparation

TORP IT SERVICE
4.7
Based on 121 reviews
powered by Google
Trine GraubækTrine Graubæk
06:33 10 Jun 22
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
jan karlsenjan karlsen
11:53 01 Nov 21
Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
Martin PedersenMartin Pedersen
11:45 20 Oct 21
Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
js_loader

 

De bedste reservedele

Vi benytter udelukkende reservedele i original kvalitet og giver dig 2 års reklamationsret på din iPad reparation. Vi bestræber os altid på at anvende de bedste reservedele til din iPad.