Genskabelse af data på både SSD og mekaniske harddiske fra kun 500 kr.

Har du hældt kaffe i computeren? Har du tabt din bærbare på gulvet, eller mistet dine data ved fejlinstallation af Windows eller OS X?

Filgendannelse hos Torp-IT - Ring på tlf. 59 16 18 02

Lige meget hvad der er sket, kan vi hos Torp IT i Ringsted med overvejende sandsynlighed hjælpe dig med at genskabe alt dit mistede data.

Vi har alle sammen filer liggende på vores computer som er uerstattelige, og som er en vigtig del af vores hverdag.

Det kan være vigtige arbejdsdokumenter, billeder af familien eller alle de mails man har liggende i sit mailprogram.
Harddiske kommer i mange forskellige variationer.

Nogle harddiske er nemmere at lave filgendannelse på.
De ældre mekaniske harddiske er så småt ved at blive skiftet ud med SSD, som både er hurtigere og mere stabile end de ældre mekaniske harddiske.

SSD har også de fordele at de er meget støjsvage, mere robuste, har et lavere strømforbrug, og producerer mærkbart mindre varmeudvikling.

TORP IT SERVICE
4.7
Based on 121 reviews
powered by Google
Trine GraubækTrine Graubæk
06:33 10 Jun 22
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
jan karlsenjan karlsen
11:53 01 Nov 21
Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
Martin PedersenMartin Pedersen
11:45 20 Oct 21
Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
js_loader
certificeringer-torp-it-2022