Har du fået en virus?

Er din computer blevet ramt af en slem omgang virus? Du oplever sikkert at din computer er begyndt at køre langsomt og ustabilt. Et andet tegn på virus kan være at dine kontakter modtager mistænkelige mails fra dig som du ikke har sendt. Disse mails kan i dag komme alle steder fra og kan være svære at opdage. Vi har her listet 5 hyppige tegn på virus og hvis du oplever nogle af disse bør du kontakte Torp IT for rådgivning.

5 hyppige tegn på virus:

 • Din computer arbejder langsomt
 • Udsender spam mails
 • Du får pop up reklamer
 • Ukendte programmer på din computer
 • Lukker umotiveret programmer ned

Venter du for længe med at fjerne infektionen på din computer, kan det føre til dårligere ydelse, sikkerhedsproblemer og i ekstreme tilfælde, data tab. Torp IT, hjælper dig med at fjerne virus og får din computer tilbage i topform. Vi har over 15 års erfaring med fjernelse af virus på computere

Få et virustjek hos Dr. Torp

Hvis du mistænker din computer for virus angreb, så bør du hurtigst muligt indlevere din computer til et virus tjek. Når du bestiller et virustjek hos Torp IT omfatter det bl.a. følgende:

 • Gennemgang af din computer
 • Sikring af dine data
 • Harddisk og styresystem tjek
 • Fjernelse af virus
 • Tjek af skader efter virusfjernelse
 • Systemreparation efter fjernelse af virus

Vi indleder altid med en dialog om hvilken adfærd du har haft på din computer, som evt. kan være skyld i virus. I visse tilfælde kan det betyde at du hurtigst muligt bør spærre dine betalingskort eller ændre dine adgangskoder til mail og sociale medier. Herefter går vi i gang med virustjek.

Bestil tid i dag

Adware og Spyware

Hvis du oplever POP-UP sider, eller reklamer der konstant kommer frem på din skærm, uanset hvor du befinder dig på nettet, så er du med høj sandsynlighed blevet ramt at Adware fænomænet. En anden virus form er Spyware, som er små programmer der installeres på din computer uden du bemærker det. Disse programmer overvåger din færden på nettet, såsom hvilke hjemmesider du besøger og hvilke data du indtaster. Det kan her være vitalt hvis du indtaster personfølsomme oplysninger. Oplever du dette, skal du hurtigst muligt få renset din PC.

Mister jeg data?

Vores primære mål er fjerne virus og bevare alle dine data på computeren. Vi gør vores bedste for at fjerne din computers vira uden tab af data, men virus kan være uforudsigelig og ødelæggende, så nogle gange har virussen enten fjernet dine data er eller de er slemt inficeret så det ikke er til at redde. Men vi kæmper altid 110% for at du ikke vil miste data.

Undgå virus på din computer

Du kan aldrig sikre dig 100% mod virus, men du bør tage dine forbehold og bruge den sunde fornuft når du begiver dig rundt på internettet. Vi kommer her med 9 gode råd til at undgå at få virus på din computer:

 • Undgå hjemmesider med seksuelt indhold
 • Installere anti viruspogram
 • Pas på med gratis programmer
 • Hold dig væk fra gratis optimeringsprogrammer
 • Køb kun online fra webshops du stoler på
 • Få gennemgået din computer årligt af med et servicetjek
 • Åben aldrig filer fra ukendt afsender
 • Mails fra store virksomheder som Skat, Apple, Microsoft eller banker, indeholder typisk aldrig stavefejl eller kombinerer dansk og engelsk.
 • Er du i tvivl, så ring til Torp IT og spørg til råds.

Få sikkerhedspakke fra Torp IT

Få et prisvindende antivirus program  på dine enheder. Vi har sammensat den perfekte beskyttelsespakke med antivirus og Online Back up. Så hvis uheldet er ude kan vi hurtigt genskabe indholdet på din computer. Med Antivirus har du de bedste forudsætninger for en sikker færden på nettet.

Lille pakke
799,-
pr. år
I denne pakke får du

Antivirus

til 3 enheder

5 GB Online Back up

på 1 enhed

Kontakt os
Stor pakke
1199,-
pr. år
I denne pakke får du

Antivirus

til 3 enheder

50 GB Online Back up

på 1 enhed

Kontakt os

* Du indleverer din maskine hos Torp IT eller vi klarer den via fjernsupport. Vi installerer Online Back up og dit Antivirus. Så er du køreklar.

Mød vores teknikere

Tag kontakt til Torp IT hvis du vil have fjernet virus fra din computer. Vores teknikere har over 15 års erfaring med computer virus.

philip

Philip Andersen
IT-TEKNIKER, BUTIK OG VÆRKSTEDSLEDER

jacob

Jacob Madsen
IT-Tekniker

TORP IT SERVICE
4.7
Based on 121 reviews
powered by Google
Trine GraubækTrine Graubæk
06:33 10 Jun 22
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
jan karlsenjan karlsen
11:53 01 Nov 21
Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
Martin PedersenMartin Pedersen
11:45 20 Oct 21
Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
js_loader

Vores kyndige teknikere vil altid give dig et uforpligtende tilbud som du kan overveje inden vi udfører operationen. Kontakt Torp IT i dag for yderligere information og rådgivning og virus fjernelse på dine enheder.

Kontakt os
certificeringer-torp-it-2022