Fjernsupport

Ved hjælp af fjernsupport kan Torp IT få adgang til din computer via Internettet, og kan på den måde løse en stor del af de IT-problemer du i dagligdagen kan komme ud for. Klik enten på Windows eller Mac ikonet afhængig af hvilken computer du sidder ved.

Ønsker du fjernsupport, skal du ringe til Torp IT på  5916 1802.

Mere om fjernsupport

Hos Torp IT tilbyder vi fjernsupport til din PC eller Mac. Vi fjernstyrer din computer, og løser dine IT problemer uanset hvor i verden du befinder dig.

Brug fjernsupport til f.eks:

  • Hjælp til printer opsætning
  • Opsætning af mailkonto
  • Driver opdatering
  • Af-installation af programmer
  • Oprydning og backup af filer og dokumenter

Der kan ikke fjernes virus eller andre store operationer via fjernsupport. Så opfordrer vi til at du kigger forbi butikken med din computer.

Med fjernsupport kan vi tilbyde, at vores IT-tekniker overtager styringen af din PC eller Mac, uanset hvor du befinder dig. Som kunde giver du tilladelse til, at vores supporter overtager styringen af din PC, og dermed giver det os adgang til at kunne reparere, fejlsøge og installere programmer på din computer.

Klik på knappen og download fjernsupport

Windows Macbook / iMac

Pris på fjernsupport af din PC & Mac

Ring til Torp IT og bestil fjernsupport hos vores IT-tekniker på 59161802, her aftaler i en tid hvor supporten skal foregå. Vi anbefaler, at vi ringer dig op så du har telefonisk kontakt med vores tekniker under fjernsupporten.

PRis 349,-

Fjernsupport koster 349,- pr. løbende halve time. For at lette arbejdet, beder vi dig installere klienten til fjernsupport før vi går i gang.

Har du problemer med at følge guiden, hjælper vi dog gerne over telefon. (OBS. for at kunne tilbyde fjernsupport, kræves det at internettet virker på computeren). Opsætningsguide: Besøg hjemmesiden og accepter download af fil: Windows  /  Mac Åben den downloadede fil. Accepter fjernstyring af computeren når popup fremkommer. Du er nu klar til fjernsupport af din computer.

Mød vores teknikere

Vores kompetente team af IT teknikere står klar til at hjælpe dig.

Philip Andersen
IT-tekniker

Claus Christensen
IT-konsulent

Jacob Madsen
IT-medarbejder

Andreas Torp
IT-konsulent

Klar til at få fjernsupport på din computer? Kontakt os for at booke tid til fjernsupport.

Kontakt os