Fjernsupport

Ved hjælp af fjernsupport kan Torp IT få adgang til din computer via Internettet, og kan på den måde løse en stor del af de IT-problemer du i dagligdagen kan komme ud for. Klik enten på Windows eller Mac ikonet afhængig af hvilken computer du sidder ved.

Ønsker du fjernsupport, skal du ringe til Torp IT på  5916 1802.

Mere om fjernsupport

Hos Torp IT tilbyder vi fjernsupport til din PC eller Mac. Vi fjernstyrer din computer, og løser dine IT problemer uanset hvor i verden du befinder dig.

Brug fjernsupport til f.eks:

  • Hjælp til printer opsætning
  • Opsætning af mailkonto
  • Driver opdatering
  • Af-installation af programmer
  • Oprydning og backup af filer og dokumenter

Der kan ikke fjernes virus eller andre store operationer via fjernsupport. Så opfordrer vi til at du kigger forbi butikken med din computer.

Med fjernsupport kan vi tilbyde, at vores IT-tekniker overtager styringen af din PC eller Mac, uanset hvor du befinder dig. Som kunde giver du tilladelse til, at vores supporter overtager styringen af din PC, og dermed giver det os adgang til at kunne reparere, fejlsøge og installere programmer på din computer.

 

Fjernsupport- lad os hjælpe dig.

Vi gør opmærksom på at prisen pr. halve time for fjernsupport er:

Fjernsupport* er til dig som ikke har brug for telefonsupport sideløbende med fjernsupporten.
495,-


Fjernsupport PLUS** er til dig som har brug for telefonsupport sideløbende med fjernsupporten.
695,-

 

Privat fjernsupport er inkl. moms, og erhverv er ekskl. moms.

 

  • Du bedes have downloadet TeamViewer.
  • Vi har åbent mandag – fredag 09.00 – 16.30.
  • Du kan også booke tid på tlf. 5916 1802 eller direkte i vores butik.

Klik på knappen og download fjernsupport

Windows Macbook / iMac

Pris på fjernsupport af din PC & Mac

Ring til Torp IT og bestil fjernsupport hos vores IT-tekniker på 59161802, her aftaler i en tid hvor supporten skal foregå. Vi anbefaler, at vi ringer dig op så du har telefonisk kontakt med vores tekniker under fjernsupporten.

For at lette arbejdet, beder vi dig installere klienten til fjernsupport før vi går i gang.

Har du problemer med at følge guiden, hjælper vi dog gerne over telefon. (OBS. for at kunne tilbyde fjernsupport, kræves det at internettet virker på computeren).

Opsætningsguide: Besøg hjemmesiden og accepter download af fil: Windows  /  Mac Åben den downloadede fil. Accepter fjernstyring af computeren når popup fremkommer. Du er nu klar til fjernsupport af din computer.

* For at benytte dig af Fjernsupport prisen, bedes du sidde klar ved computeren med fjernsupport programmet kørende, og klar til at give dit ID nummer til vores supporter.

** Hvis du ikke sidder klar med ID samt har brug for hjælp med fjernsupporten, vil du blive faktureret udfra vores Fjernsupport PLUS pris.

 

 

Mød vores teknikere

Vores kompetente team af IT teknikere står klar til at hjælpe dig.

philip

Philip Andersen
IT-TEKNIKER, BUTIK OG VÆRKSTEDSLEDER

jacob

Jacob Madsen
IT-tekniker

Klar til at få fjernsupport på din computer? Kontakt os for at booke tid til fjernsupport.

Kontakt os
TORP IT SERVICE
4.7
Based on 121 reviews
powered by Google
Trine GraubækTrine Graubæk
06:33 10 Jun 22
Indleverede ældre Mac, hvor batteriet var begyndt at udvide sig. Fin forventningsafstemning og information fra start af og generelt under hele processen. De forsøgte ikke at opsælge dyre reparationer, men er informative om, at de godt kan udføre det men at jeg skal overveje om det kan betale sig for en computer af den alder. Den stod desværre ikke til at redde, men heller ikke her forsøger de at presse noget på, ved fx at sælge ny PC, men tilbyder at hjælpe, hvis jeg skulle få behov for ny på et tidspunkt. Venlige og løsningsorienterede. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
jan karlsenjan karlsen
11:53 01 Nov 21
Top i orden service fra deres hjemmeside-mand og absolut en fantastisk sparringspartner, som konsekvent svarer også selv på mine meget (nørdede) / tossede spørgsmål. Absolut en glad kunde herfra, som er tilbagevendende når jeg har brug for hjælp til hjemmeside
Martin PedersenMartin Pedersen
11:45 20 Oct 21
Undersøgte tlf gratis selvom den ikke kunne laves 👍
js_loader