Internetløsninger til jeres virksomhed

Hos Torp IT har vi mange års erfaring med opsætning af internetløsninger for vores kunder. Vi står for etableringen af jeres internet og netværksløsning ud fra netop jeres behov. Når virksomheden skal kommunikere med omverdenen er det essentielt at jeres internet forbindelse og netværk kører stabilt.

Teknologien indenfor netværk og den hastighed som der kræves vokser med eksponentiel vækst. Vores brug af databaserede services øges for hvert år der går og der bliver dermed også sat højere krav til hastighederne.

Torp IT kan skræddersy en netværksløsning der passer præcis til jeres behov og er altid i stand til at levere den nyeste teknologi til jeres virksomhed.

wireless-router

Få mobilt 4G eller 5G netværk med overskud

Langsomt internet er næsten ligeså frustrerende som ingen internet. Hos Torp IT sørger vi for opsætning af lynhurtigt mobilt netværk steder hvor der ikke er etableret fibernet eller DSL.

Vi sørger for at jeres virksomhed har en god dækning i alle kontorer og fællesarealer, eller i medarbejderens egen bolig og hjemmekontor.

Fibernet og DSL løsninger til erhverv

Tid er penge og penge er tid. Vi kan leverer højhastigheds Fibernet og DSL løsninger til jeres virksomhed til fornuftige priser.

Jo hurtigere I kan udveksle data mellem virksomheden og modtageren, jo mere konkurrencedygtige vil I også være i forhold til jeres konkurrenter. Ring på 59 16 18 02 og hør mere.

Ring til vores IT-konsulenter i dag

Vores kompetente erhvervskonsulenter står klar til at hjælpe din virksomhed.

andreas-torp

Andreas Torp
Adm. Direktør, IT-konsulent

philip

Philip Andersen
IT-TEKNIKER, BUTIK OG VÆRKSTEDSLEDER

Ønsker I at få opsat netværk i jeres virksomhed? Kontakt os for mere information eller for IT support i dag.

Kontakt os