web analytics

Hosting

Få en løsning der er skræddersyet til lige netop din virksomhed.
Vi får dine data trygt i skyen, så du nemt og sikkert kan tilgå dem hvorend du er.

Med hosting kommer dine data i skyen

Med Hosting fra Torp IT kan du f.eks. få:

  • Din server flyttet i skyen
  • Hosted din hjemmeside
  • Online Backup af dine data
  • Mailløsning med synkronisering mellem dine enheder
  • Fællesdrev
  • SMS-løsning
  • Office 365

Klik dig videre til kontakt hvis du ønsker at blive ringet op og høre mere om hosting. Vi glæder os til at høre fra dig.

ONLINE BACKUP

Sikker opbevaring af dine data. Skulle uheldet være ude, sikrer Online Backup dine mails, dokumenter, billeder, regnskab osv.

HOSTED EXCHANGE

Mails, kalender, kontaktpersoner og opgaver – altid synkroniseret mellem dine enheder så du kan tilgå dem hvor som helst – 24 timer i døgnet.

m

HOSTED DISK

Fællesdrev i skyen.
Del dokumenter, billeder samt andre filer med dine kollegaer.
Adgang til filerne lige gyldigt hvor du er.

HJEMMESIDER

Ny hjemmeside eller brug for et redesign? Torp IT udvikler professionelle hjemmesider og hoster din side og dermed også med fuld back up.

Fremtidens erhvervstelefoni til din virksomhed

Som autoriseret forhandler af Flexfone telefoni, er vi stolte af at præsentere fremtidens erhvervstelefoni til din virksomhed.

Bliv synlig på nettet

Torp IT kan designe din nye hjemmeside og sørge for du kommer ud med dit budskab gennem online synlighed. Læs mere om hjemmesider og online markedsføring.

Online Backup – Sikrer dine data

Online Backup sikrer dig mod det værst tænkelige – tab af forretningsdata af enhver art eller de private billeder og dokumenter.
Backup komprimeres, krypteres og transporteres ud af huset via en sikker SSL forbindelse til vores datacenter. Du slipper for indkøb af hardware og software til en lokal backupserver og vedligeholdelsen tager vi os også af.

Der kan tages backup af alt – servere, arbejdsstationer og bærbare.
Systemet er kompatibelt med stort set alle operativsystemer.

Bestilling og rådgivning:
Tlf.: 59 16 18 02 eller at@torpit.dk

Hosted Exchange

Med en Hosted Exchange løsning sikrer du dig de bedste muligheder for altid at være online med din e-mail og kalender. Det eneste krav er adgang til Internet.

Udover den normale tilgang til serveren via. en pc, kan man med Hosted Exchange, som noget helt unikt, synkronisere med mobile enheder som f.eks. en PDA eller en mobiltelefon. På den måde kan du altid være ajour med dine aftaler, kontaktpersoner og e-mails uanset, hvor i verden du befinder dig.

Løsningen adskiller sig fra traditionelle mailprogrammer, idet der gives mulighed for at dele e-mail, kalender og filer brugerne imellem. I takt med, at et stigende antal af e-mails indeholder vira, spam eller spyware, findes der selvfølgelig et filter, der sorterer disse fra.

Backup af din post klarer vi også. Posten bliver placeret centralt på servere i vores datacenter, og herfra kan vi trække en backup.

Bestilling og rådgivning:
Tlf.: 59 16 18 02 eller at@torpit.dk

Hosted Disk

Med en Hosted Disk løsning fra Torp IT har du altid dine dokumenter og filer lige ved hånden, det eneste krav er at du har adgang til Internettet.
Du slipper tilmed for at tænke på backup og sikkerhed, det tager vi os af.

Adgang til dine data kan ske på to måder, enten direkte gennem en
Internetbrowser eller ved tilkobling af et netværksdrev til din PC eller bærbar. Tilkobling af et netværksdrev, opnås ved installation af et lille stykke software som automatisk konfigurerer sig selv og kobler op til drevet.

Bestilling og rådgivning:
Tlf.: 59 16 18 02 eller at@torpit.dk