Torp IT har opkøbt PC Doktor i Slagelse

torp-it-slagelse

Dennis Møller (tv.) og Andreas Torp (th.).

Opkøb og åbning af ny afdeling i Slagelse

For at kunne nå bedre ud til kunder i Vestsjælland, åbner Torp IT ny afdeling i Slagelse. Dennis Møller som har drevet PC Doktor i Slagelse med stor succes, søgte nye græsgange inden for IT.

Han er derfor startet som IT-konsulent hos Torp IT, hvor han står for rådgivning, salg og support af IT-løsninger til erhvervskunder.

“- Det er vigtigt for mig at mine tidligere kunder fortsat er i trygge hænder. Med Torp IT’s serviceniveau og professionelle håndelag, vil PC Doktors kunder uden tvivl blive hjulpet godt videre.” – Dennis Møller

Henviser til Ringsted afdeling

Ved opkøbet af PC Doktor, vil butik og værksted i Slagelse skifte navn til Torp IT og åbne op igen med begrænsede åbningstider i december måned og derefter med vores normale åbningstider fra d. 2. januar 2020.

De begrænsede åbningstider i december for Slagelse afdelingen, vil blive offentliggjort på www.torpit.dk inden for kort tid.

”- Torp IT udfører samme reparationsservice som PC Doktor, så PC Doktors kunder kan få samme gode hjælp hos os. Lige nu er vi ved at gøre vores Slagelse afdeling klar på Jernbanegade, derfor henviser vi alle Slagelse kunder til vores Ringsted afdeling.” – Andreas Torp

Reparation og service af computere, iPhones og iPads, vil blive udført direkte i den afdeling man henvender sig til, så der vil stadig være hurtig håndtering af sager.

I Ringsted og Slagelse butikkerne, kan der både købes nye og brugte, computere, iPhones og iPads.

Torp IT er både for private og virksomheder.

Få besøg af en IT-konsulent

Har I brug for hjælp til IT i jeres virksomhed, ønsker rådgivning eller et uforpligtende tilbud, så er der både IT-konsulenter der kører ud fra Ringsted og Slagelse afdelingen.

Vi ses i Slagelse

Torp IT åbner sin nye butik og værksted i december på adressen:

Jernbanegade 12-14
4200 Slagelse

Indtil da, kan vi som altid træffes på vores adresse i Ringsted:

Fredensvej 1
4100 Ringsted