web analytics

Reparation af dit IT udstyr

Lad TORP IT reparere dit IT udstyr

Reparation af dit IT udstyr.

Hos Torp IT fejlsøger vi din computer og giver dig herefter en fejlrapport og et tilbud på reparationen. Vi laver størstedelen af vores reparationer indenfor 1-3 hverdage (i særlige tilfælde kan reparationstiden være længere).

Derudover har du muligheden for at få din reparation lavet Express* hvilket betyder at din computer, telefon eller iPad i de fleste tilfælde kan laves indenfor få timer.

Ved indlevering laver vores dygtige teknikere en fejlfinding af dit udstyr og giver herefter et tilbud på reparationen. I mange tilfælde kan din maskine repareres umiddelbart efter fejlfindingen hvilket betyder at din maskine hurtigt er klar til brug igen.

*Ønsker du at få foretaget en Express-reparation kan du springe køen over og din PC kommer på bordet med det samme. Express-tjek koster yderligere Kr. 1.000,- inkl. moms. For iPads er prisen kr. 500,- inkl. moms.

Derfor skal du vælge Torp IT

Vi har mange års erfaring med reparation og service af IT udstyr. Vores kompetencer spænder vidt over bl.a. reparation af udstyr såsom PC og telefoner, support via telefon og fjernsupport, service af server og cloudløsninger, hjemmeside-design og marketing og salg af nyt udstyr til privat- og erhvervsbrug.

Skriv til os